Жилищен дизайн и концепти

H.O.M.E

H.O.M.E

Жилище обособено след реконструкция и обединяване на две отделни къщи, използвани самостоятелно една от друга. Основна цел бе формирането на всички необходими функционални зони и правилната им последователност, предвид съществуващите обстоятелства.

Към Проекта

Melange

Sturdust

Sturdust

Акценти: Стълба към небето - освобождава ума от „земните“ мисли. Стени, таван – деликатни отблясъци пренасят звездите под покрива звезди… Материали: гранитогрес; мозаечна мазилка; желязо; хром; дърво; стъкло; сатен.

Към Проекта

Тангенционално

Тангенционално

Към Проекта

Ателие

Ателие

Проектът е на първо място в конкурса на Ideal Standard / Баня на годината 2012

Заложено е на функционалност и изчистена линия. В банята намира място най-необходимото оборудване. Основният акцент е кръглия модул в центъра на помещението, върху който е разположена мивката.

Към Проекта

On Board

On Board

Проектът е за баня в апартамент намиращ се в жилищна сграда до лазурния бряг на Средиземно море.Площта на банята е 8м2. Целта при проектирането на това помещение е да се създаде функционално разпределение и атмосфера отговарящи на потребностите на своя обитател, усещането му за комфорт. Той е млад мъж, чиято страст е яхтинга. Именно това е концепцията заложена при създаването на тази баня – интериор отговарящ на усещането за “ОN BOARD”.

Към Проекта

Sozopol

Individuality

Individuality

Младо семейство наследява последния етаж от жилищна сграда... Помещението е мрачно, празно и много, много прашно... Заданието бе създаването на дом за тричленно семейство и постигането на контрастен и леко загадъчен интериор, носещ в себе си индивидуалността на своите обитатели...

Към Проекта

Еднофамилна къща

Еднофамилна къща

Към Проекта

Контакти

Ако имате запитване моля попълнете тази форма
инж.Ралица Паунова

интериорен дизайнер
Т: +359 888 355 399
Е: office@raldesign.net